Odvetvie hutníckeho priemyslu v období svetovej hospodárskej krízy - Deáková, Stanislava, 1974-
Charakteristika hospodárskej situácie Slovenskej republiky v krízovom období. Situácia v hutníckom priemysle. Prepad tržieb v roku 2009. Tržby za výkony a tovar (2006-2010). Priemerný počet zamestnaných osôb v sledovanom období. Priemerná mesačná nominálna mzda. Pozitívne vyhliadky v roku 2010 a 2011.