Teória úzkych miest - Abrmanová, Petra
Na základe analýzy a zovšeobecnenia poznatkov je potrebné navrhnúť zvýšenie výkonu na optimalizáciu výrobných zdrojov na princípoch teórie úzkych miest pomocou informačného systému logistiky. Autori popísali odkazy logistického systému a spolupráce v úzkom mieste. Ide o subsystémy, ktoré majú nadväznosť na organizáciu a najmä nasadenie zariadení, pracovných položiek a práce, pokiaľ ide o rôzne spôsoby. Uvedenie tohto trendu by malo byť dôležitou súčasťou podnikateľskej činnosti.