Adjustment of the pension system in Slovakia - Andrejkovič, Marek
Schéma dôchodkov na Slovensku. Vstupné podmienky a parametre. Porovnanie výšky dôchodku a mzdy. Efekty zmien v prispievaní do rôznych pilierov. Kapacita vyplácaných dôchodkov.