Vývoj logistických centier na Slovensku a ich služby - Boorová, Brigita, 1979-
Vstup logistických koncepcií do riadenia činnosti podnikov. Charakteristika logistických centier a ich členenie. Požiadavky na logistické centrum. Služby logistických centier. Zvolená lokalita má významný vplyv na dlhodobú efektívnosť logistického centra a fungujúca logistika má význam pre výnosnosť každého podniku.