Atribúty zelenej a reverznej logistiky – ich chápanie v stratégii rozvoja podnikov na Slovensku - Dupaľ, Andrej
Synergické aspekty logistiky a tvorby či ochrany životného prostredia. Rozhodujúce atribúty zelenej a reverznej logistiky. Zelená alebo tiež environmentálna, prípadne ekologická logistika - pojem. Čas, rýchlosť a náklady - významné kategórie logistiky. Manažment reverznej logistiky.