Znalostný manažment v procesnom riadení podniku - Džubáková, Martina
Procesné systémy neobsahujú a doteraz neriadia v plnej miere znalosti. K prepojeniu princípov procesného riadenia a riadenia znalostí dochádza málo. Vzhľadom na uvedené rastie tlak na zavádzanie metód spoločného učenia sa do procesných modelov. Vzniká otázka, ako pretvoriť existujúce podnikové procesy na „inteligentné“, schopné rýchlej a samostatnej zmeny, zlepšenia. Jednou z možných ciest je hľadanie prepojenia a synergie nástrojov kolektívneho učenia (autorky použili cyklus SECI) s v podnikoch široko používanými nástrojmi riadenia procesov (použili cyklus PDCA).