Rizikový kapitál ako inovatívna forma financovania podnikov - Ďurana, Lukáš
Rizikový kapitál a možnosti jeho využitia pre financovanie inovatívnych podnikateľských zámerov. Fondy rizikového kapitálu. Fungovanie fondov rizikového kapitálu. Financovanie podniku v jednotlivých fázach jeho vývoja. Špecifiká financovania rizikovým kapitálom.