Udalosti, rečové žánre a príbehy - Michalovič, Peter
Rôzne diskurzívne žánre vyvolávajúce odlišné pragmatické účinky. Možné smery výskumu tejto problematiky opierajúce sa aj o texty, ktoré vo vedeckom a kultúrnom kontexte zohrávali významnú úlohu v minulosti.