Zdaňovanie príjmov v krajinách EÚ - Ďurinová, Ivona, 1964-
Sadzby daní z príjmov fyzických a právnických osôb v krajinách Európskej únie. Porovnanie rokov 2000, 2010 a 2011. Dane z príjmov vo vybraných krajinách EÚ: v Nemecku, Francúzsku, Českej republike a Maďarsku.