Vyrobte si své talenty - Gáliková, Mona
Svet sa nachádza na prahu novej doby, v ktorej sa hlavným motorom ekonomického rastu stane prístup k talentom. Ich nedostatok sa stáva pre mnohé firmy limitom ich ďalšieho rastu.