Znalosti, procesy a zlepšovanie - Džubáková, Martina
Procesný prístup k riadeniu. Procesy v zmene. Prepojenie princípov procesného riadenia a riadenia znalostí. Ako pretvoriť existujúce podnikové procesy na „inteligentné“, schopné rýchlej a samostatnej zmeny a zlepšenia. Manažment znalostí a model SECI. PDCA cyklus a postupné zlepšovanie procesov.