Od vedenia vo vzdelávacej inštitúcii k vodcovstvu - Matulčíková, Marta, 1964-
Trhové prostredie a medzinárodná konkurencia v súčasnosti kladie nové nároky na manažéra, ktorý by mal predstavovať pozíciu vodcu. Charakteristika štýlov vedenia a podmienky ich uplatnenia vo vzdelávacích inštitúciách.