Kvalitní zaměstnanci - priorita číslo jedna - Velíšková, Hana
Nábor kvalitných absolventov a ich následné intenzívne vzdelávanie a rozvoj sú dlhodobo jednou z kľúčových priorít mnohých spoločností po celom svete. Príklad spoločnosti KPMG v Česku.