Hyperprelievanie vedomostí. Hyperklaster - Šmíd, Jaroslav
Inovačná výkonnosť a konkurencieschopnosť. Vedomosti v ekonomickej rteórii. Proces vzniku nových vedomostí. Vzťah medzi logickým sledom a úrovňou porozumenia. Prelievanie vedomostí. Hyperprelievanie vedomostí. Hyperklaster. Prelievanie vedomostí v jednotlivých klastroch.