Tvorivý prístup k vzdelávaniu - kritérium úspešnosti kreativita v edukácii vs. administrácia - Soroková, Tatiana
Úroveň vzdelania na Slovensku a správa OECD. Prepojenie školy s domácim prostredím. Socio-ekonomické zázemie reprezentované profesijným statusom rodičov. Tvorivá aktivita a inovácia pomocou aktivizačných metód učiva. Príklad.