Vládne zásahy na trhu rizikového kapitálu - Fetisovová, Elena
Úloha rizikového kapitálu pri financovaní inovatívnych malých a stredných podnikov. Štátne zásahy na trhu rizikového kapitálu. Nástroje štátnych zásahov. Komparácia názorov na vládne zásahy na trhu rizikového kapitálu. Posúdenie efektívnosti štátnych zásahov.