Integrácia - áno či nie? - Gelányiová, Eva
Aktuálnosť integrácie vo všetkých sférach spoločenského života, a teda aj vo vzdelávaní. Integrácia poskytuje rovnakú možnosť výchovy a vzdelávania, možnosť socializácie pre intaktných a znevýhodnených jedincov. Prípadové štúdie zo školskej praxe.