Quality of educational programs in life-long learning - Lacková, Alica
Efektívnosť systematického prístupu k tvorbe vzdelávacích programov. Dizajnovanie, implementácia, kontrola a vyhodnocovanie kvality vzdelávacieho programu. On-line vzdelávanie a jeho využitie v celoživotnom vzdelávaní.