Od vedenia vo vzdelávacej inštitúcii k vodcovstvu - Matulčíková, Marta, 1964-
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o kvalite ľudského faktora vo vzdelávacích inštitúciách. Uplatňovanie manažérskych a vodcovských štýlov vedenia vo vzdelávacej inštitúcii.