Proces strategického riadenia a plánovania malých a stredných podnikov ako základný predpoklad na ich úspešné zotrvanie v období krízy - Lukačovičová, Zuzana
Základné predpoklady úspechu podniku na trhu. Konkurenčná výhoda a následná konkurencieschopnosť podniku. Meranie konkurencieschopnosti. Proces strategického riadenia podniku a jeho význam pre malé a stredné podniky. Proces strategického riadenia podniku a strategické plánovanie. Prínosy strategického plánovacieho procesu. Princípy úspešného strategického myslenia.