Informačné systémy v manažmente znalostí - Miklošík, Andrej
Trendy v manažmente znalostí. Znalosť ako hybná sila manažmentu znalostí. Informačné systémy ako primárny determinant vzniku a rozvoja explicitných znalostí. Vybrané problémy riadenia znalostí vo firme. Procesná mapa a pracovné postupy. Forma znalostí vo firme. Systémy riadenia a distribúcia znalostí.