[Nákup v podniku] - Matušovičová, Monika, 1967-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa orientuje na problémy podnikového nákupu v súčasnom období a poukazuje na smery a možnosti zlepšovania procesov a aktivít podniku v oblasti nákupu.