Kyberšikana ako zdroj konfliktov "pro" a "kontra" digitálnej komunikácie - Bieleszová, Dušana
Príčiny možnej virtuálnej agresie a možnosti preventívnej aj akútnej ochrany, ktoré môžu predísť eskalácii konfliktu. Kyberšikana namierená proti učiteľovi. Útočná digitálna komunikácia. Odborná pomoc mediátora, ktorý môže viesť rozhovor a usmerňovať ho z procesného hľadiska.