Úkoly manažerů a lídrů při zvyšování výkonnosti organizace - Michalko, Milan
Porovnanie dvoch rolí vedúcich pracovníkov - manažéra a lídra a špecifikácia, čím každá z nich môže prispieť k zvyšovaniu výkonnosti organizácie.