Úloha controllingu ľudských zdrojov v podnikovom riadení - Foltínová, Alžbeta
Funkcie riadenia ľudských zdrojov. Presonálny kontroling. Príčiny, ktoré viedli k vývoju personálneho kontrolingu. Prístupy v personálnom kontrolingu. Význam, úlohy a funkcie personálneho kontrolingu.