Vzťah k vlasti a národu v optike žiakov základných a stredných škôl - Bieliková, Marcela
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o výchove žiakov k dôležitým hodnotám spojených s vlastenectvom a národnou hrdosťou. Usmerňovanie a formovanie všestrannej osobnosti. Zhrnutie výsledkov.