Význam personálneho manažmentu pri trvalo udržateľnom rozvoji - Bednárik, Jaroslav
Úlohy a ciele environmentálne orientovaného personálneho krízového manažmentu. Systém environmentálne orientovaného personálneho krízového manažmentu. Personálny manažment a trvalo udržateľný rozvoj.