Podpora regionálnych energetických politík - medzinárodný vedecký projekt "ENER SUPPLY" - Andrejovský, Pavol, 1975-
Zapojenie Slovenska do projektu ENERSUPPLY. Cieľom projektu je dosiahnuť energetickú efektívnosť a rovnováhu na regionálnej a národnej úrovni prostredníctvom efektívneho využívania obnoviteľných zdrojov energií, meraním a zvyšovaním energetickej efektívnosti.