Western Balkans and the European Union - Gabrielová, Petra
Rozšírenie Európskej únie ako faktor ekonomického vývoja. Súčasná pozícia krajín západného Balkánu v integračnom procese. Západný Balkán ako perspektívny trh pre západnú Európu.