Etické problémy uplatňovania antidiskriminačného zákona v získavaní ľudí - Gálik, Rudolf
Ľudské práva a antidiskriminačný zákon. Nábor pracovníkov a prípady porušovania práv deklarovaných v Ústave SR. Prijatie zákona č. 365 Z. z. v r. 2004 o rovnakom zaobchádzaní v niektorých oblastiach a o ochrane pred diskrimináciou a o zmene a doplnení niektorých zákonov (antidiskriminačný zákon). Výsledky výskumu a príklady situácií, v ktorých neboli dodržané štandardné postupy rovnakého zaobchádzania, resp. boli porušené princípy rovnakého zaobchádzania.