Od inovatívnej organizačnej kultúry k vnútornej motivácii zamestnancov - Butorová, Katarína
Inovatívna organizačná kultúra ako podporovateľ inovácií. Využitie prístupu PCA (Person-Centered Approach) pre vytvorenie kreatívneho pracovného prostredia. Kontinuálne zvyšovanie výkonnosti organizácie prostredníctvom vnútornej motivácie zamestnancov.