Kryté měny jako cesta z krize? - Machala, Karel
Štyri desaťročia existencie nekrytia mien a úplné zrušenie krytia peňazí zlatom. Diskusie o návrate k zlatému štandardu alebo kombinácií krytia rôznymi komoditami. Dlhová kríza a nárast inflačnej hrozby. Reakcie centrálnych bánk.