Zvyšování výkonnosti organizace na základě konceptu štíhlé výroby - Dolák, Radim
Zvyšovanie výkonnosti organizácie na základe konceptu štíhlej výroby. Problematika štíhlej výroby spočíva predovšetkým v odstránení plytvania a tiež využití ďalších moderných metód a nástrojov pre zefektívnenie výrobných procesov v podnikoch. Najčastejšie používané ukazovatele efektívnosti vo výrobe, vrátane dosahovaných hodnôt najlepších svetových podnikov. Najviac používané metódy pri zavádzaní konceptu štíhlej výroby.