APEC development outlook from the perspectives of its selected member countries - Holas, Lukáš
APEC - Asian Pacific Economic Cooperation - kľúčové znaky APEC. Všeobecný Celkový pohľad na APEC. Japonsko a jeho dominantný vplyv na APEC. Malé členské krajiny (ekonomiky) APEC. India a jej snaha o členstvo v APEC.