Příliš nebezpečný úrok úrok umožňuje optickou iluzi bohatství, kterou všichni trpíme - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s mediálne známym makroekonomickým stratégom ČSOB a členom NERVu, Tomášom Sedláčkom, na tému úrok a jeho filozofické aspekty.