Meranie výkonnosti v zdravotníckych zariadeniach na Slovensku - Gavurová, Beáta, 1972-
Hodnotenie výkonnosti zdravotníckych zariadení na Slovensku. Meranie výsledkov zdravotnej starostlivosti na úrovni zdravotníckeho systému. Podpora informatizácie procesov a služieb v zdravotníckych zariadeniach. Implementácia systému e-Health a bariéry implementácie.