Osvedčovanie letovej spôsobilosti lietadiel s MTOW do 450 kg vyrábaných na Slovensku - Piľa, Ján
Legislatívna úprava osvedčovania letovej spôsobilosti. Postupy na overovanie letovej spôsobilosti. Certifikačné postupy. Postupy na zachovanie letovej spôsobilosti. Plnenie predpisových požiadaviek.