Čína: je to tentokrát opět jinak? - Mládek, Josef
Hlavné príčiny, ktoré znižovali efektivitu finančného sektoru. Snaha stabilizovať ekonomické oblasti a hospodárska politika. Inflácia a rozsah investičnej bubliny. Čínske hospodárstvo a objem investícií v Číne. Finančný sektor a kríza v Číne.