Výzvy hodnotenia strategickej výkonnosti MSP - Holienka, Marián
Vymedzenie konceptu strategickej výkonnosti v MSP pri uplatnení integrovaného prístupu. Priblíženie rozlíšenia medzi hodnotením výkonnosti a jej riadením. Vymedzenie merania a hodnotenia strategickej výkonnosti v MSP pomocou kombinácie kvantitatívnych a kvalitatívnych premenných.