Vplyv hospodárskej krízy na podniky vybranej skupiny v odvetví strojárstva Slovenskej republiky - Hudák, Igor, 1985-
Charakteristika vybraných divízií strojárstva a dopad hospodárskej krízy na ukazovatele vývoja priemyselnej výroby, ktorými sú produkcia, pridaná hodnota a objem investícií v strojárskych podnikoch. Cieľom je preskúmať kvantitatívnu úroveň podnikov v odvetví strojárstva Slovenskej republiky v období 2006 – 2010 a popísať možnosti budúceho zlepšenia hospodárskej situácie podnikov vo vybraných odvetviach.