Proč transformovat pobočky změny zákaznických preferencí v retailovém bankovnictví - Briford, George
Dôvody existencie bankových pobočiek a komunikácia medzi klientom a bankou. Celosvetový trend transformácie bankových pobočiek a retailové bankovníctvo. Hlavné ciele stratégie predaja, produktov a služieb. Preferencie klientov.