Porovnanie prístupov GRC vs. CSR - Naňo, Tomáš
Koncept spoločensky zodpovedného podnikania (CSR) nesplnil svoju úlohu voči všetkým stakeholderom a je potrebné sa začať obzerať za nejakým iným systémovým prístupom. Takýmto sa javí byť práve prístup GRC – Governance, Risk management, Compliance. Teoretické východiská prístupov CSR a GRC. Porovnanie prístupov GRC vs. CSR.