Splňují výbory pro audit své poslání? - Tyll, Josef
Audit v bankovom sektore. Výbor pre audit v správe a riadení bankovej spoločnosti. Strategické otázky rozvoja a systém riadenia rizík. Východiská, ktorými by sa mali uberať kontrolné systémy pre audit v bankovom sektore.