Cloud computing - nový trend v architektúre IS/IT - Hamranová, Anna, 1957-
Podstata cloud computingu. Komponenty cloudu. Klientské počítače. Dátové centrum a distribuované servery. Poskytovanie cloud computingu. Výhody cloud computingu. Riziká cloud computingu.