Informace v bankovních systémech nejsou stále plně využity nevyužitý potenciál platebních karet a bezhotovostných plateb - Krkošková, Šárka
Transakcie klientov sú základnou dátovou analýzou následnej klientskej segmentácie. Informácie o klientoch banky, štruktúra platieb a nákupné správanie klienta. Analýza transakcií a udržanie si klienta.