Ekonomická hra - nástroj rozvoja finančnej a ekonomickej gramotnosti - Solík, Ján
Definovanie pojmov ekonomická a finančná gramotnosť v kontexte iných zručností. Stolové ekonomické hry ako nástroj rozvoja ekonomickej a finančnej gramotnosti. Aplikovanie ekonomickej a finančnej gramotnosti do vyučovacieho procesu. Porovnanie ekonomických hier obsahujúcich prvky ekonomickej a finančnej gramotnosti.