Porušovanie princípov spoločensky zodpovedného podnikania v oblasti selektívnych spotrebných daní na Slovensku - Raškovská, Katarína
Príspevok je prezentáciou výsledkov analýzy daňových únikov na vybraných nepriamych daniach v kontexte spoločenskej zodpovednosti podnikania a trestno-právnej zodpovednosti za neodvedené a v nesprávnej výške vypočítané daňové povinnosti platiteľov daní.