[Predaj na trhu výrobnej sféry v kontexte vzťahov zákazník - dodávateľ] - Oreský, Milan, 1956-
Recenzia na monografiu ktorá rieši problematiku predaja na podnikateľských trhoch. Kniha má sedem kapitol a jej obsah potvrdzuje široký a intenzívny záber v problematike a cielené smerovanie k vzťahom zákazník a dodávateľ.