Význam motivačných determinantov v strategickom systéme merania a riadenia výkonnosti - Szabo, Stanislav, 1970-
Balanced Scorecard je inovatívny systém merania a riadenia výkonnosti organizácie. Balanced Scorecard umožňuje charakterizovať celú organizáciu aj z pohľadu závislosti jej výkonnosti od motivácie zamestnancov. Je to úloha perspektívy „učenia sa a rastu“ a cieľom príspevku je poukázať na jej dôležitosť v strategickom systéme merania a riadenia výkonnosti. V príspevku sú prezentované parciálne výsledky výskumu zameraného na implementáciu systému Balanced Scorecard na Slovensku.