Oceňovanie a zdaňovanie podnikových kombinácií - Harumová, Anna, 1955-
Právne aspekty vzniku podnikových kombinácií. Zlúčenie, splynutie, rozdelenie a cezhraničné zlúčenie alebo splynutie spoločností. Daňové aspekty vzniku podnikových kombinácií. Oceňovanie podnikových kombinácií v pôvodných hodnotách. Oceňovanie podnikových kombinácií v reálnych hodnotách. Cezhraničné zlúčenie, splynutie alebo rozdelenie spoločností.